DuoRoof op Building Holland en Daken & Zaken 2021

Vrijdag 29 oktober 2021

Ontdek DuoRoof deze maand op twee verschillende beurzen. Van 2 tot en met 4 november is DuoRoof aanwezig op Building Holland, hét innovatieplatform voor de bouw- en vastgoedsector. DuoRoof is hier te vinden in de nieuwe ‘Green Zone’ op stand 8.924, waar alles draait om ‘Het levende gebouw’. Een week later, op donderdag 11 november, presenteert DuoRoof haar innovatieve groendakconcept met zonnepanelen op de eerste editie van Daken & Zaken. Deze nieuwe vakbeurs voor de platte en hellende dakenbranche vindt plaats in de evenementenhal ‘Next Level’ in Gorinchem. DuoRoof is present op stand nummer 177.

DuoRoof in ‘The Green Zone’ op Building Holland

Building Holland vindt plaats in de RAI Amsterdam en is een belangrijke accelerator op het gebied van duurzame innovaties. Tijdens Building Holland worden visies en oplossingen gepresenteerd om de bouw- en vastgoedsector te doordringen van hun doorslaggevende rol in de transitie naar een energie-neutrale gebouwde omgeving. Op het event presenteren 150 exposanten diverse deeloplossingen, die samen onderdeel zijn van de integrale oplossing. Naast interessante sessies door topsprekers, zijn er 100 innovaties te ontdekken via de innovatieroute. Nieuw op Building Holland is ‘The Green Zone’, een paviljoen op stand 8.924 waar het draait om ‘Het levende gebouw’. Hier worden oplossingen getoond voor het integraal ontwerpen, bouwen en beheren van comfortabele, gezonde en duurzame gebouwen. DuoRoof presenteert haar innovatieve dakconcept in deze ‘Green Zone’.

DuoRoof op Daken & Zaken – waar de dakenbranche elkaar ontmoet

Daken & Zaken is dé plek waar opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche elkaar ontmoeten. Tijdens dit nieuwe event wordt veel kennis gedeeld op het gebied van platte en hellende daken. Uiteraard is DuoRoof aanwezig op deze relatiebeurs. Met Duoroof wordt het beste uit twee werelden op een hellend dak gecombineerd: Sedum en zonnepanelen. Ontmoet de adviseurs van DuoRoof op stand 177.

DuoRoof: combineer Sedum en zonnepanelen op één hellend dak

DuoRoof kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren door de combinatie van een groendak met zonnepanelen. Het DuoRoof is geschikt voor alle hellende daken tot 45 graden. Terwijl de zonnepanelen op het DuoRoof energie opwekken, draagt het groen bij aan biodiversiteit, zorgt het voor verkoeling op warme dagen, verbetert de luchtkwaliteit en ervaren bewoners een prettige groene woonomgeving. Bovendien leveren zonnepanelen een beter rendement in combinatie met een groendak. Binnen dit concept levert wordt er samengewerkt met verschillende partijen die het groendaksysteem, zonnepanelen, irrigatie en de valbeveiliging leveren.

Voor wie is DuoRoof?

DuoRoof speelt een belangrijke rol in het realiseren van een energiezuinige, natuurinclusieve en duurzaam gebouwde omgeving binnen seriematige woningbouw en is daarom de ideale oplossing voor woningcorporaties, architecten, projectontwikkelaars en aannemers die woonwijkprojecten begeleiden en realiseren.

Data en tijden Building Holland 2021

Dinsdag 2 november:                   10:00 – 17:00 uur

Woensdag 3 november:               10:00 – 17:00 uur

Donderdag 4 november:              10:00 – 17:00 uur

Locatie:                                               RAI Amsterdam – The Green Zone – stand 8.924

TICKETS BESTELLEN (GRATIS)

 

Data en tijden Daken en Zaken 2021

Donderdag 11 november 2021:  10.00 – 20.00 uur

Locatie:                                               Evenementenhal Gorinchem ‘Next Level’ – stand 177

TICKETS VERKRIJGBAAR AAN DE KASSA

 

Meer weten?

Wilt u het groendakconcept DuoRoof in de praktijk zien? Kom dan van 2 tot en met 4 november naar ‘The Green Zone’ op stand 8.924 op Building Holland. Of ontmoet ons op 11 november tijdens Daken & Zaken op stand 177. Liever telefonisch advies? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder!