Over ons

DuoRoof is een organisatie die zorgt voor verbinding. Door het samenbrengen van de juiste partijen kunnen we ons duurzame dakconcept als totaalpakket aanbieden. Door onze nauwe betrokkenheid en de juiste begeleiding van verschillende leveranciers maken we van uw project een succes.

Waar wij voor staan

We zijn vernieuwers. Wij maken groen mogelijk op een plek waar dat voorheen niet mogelijk was. Door dagelijks bezig te zijn met innovaties en de nieuwste technieken, kunnen nu ook hellende daken een belangrijke bijdrage leveren binnen klimaatbestendig bouwen. We willen onze liefde voor duurzaamheid graag met delen. Onze adviseurs hebben de juiste kennis in huis om u te informeren over de mogelijkheden van een DuoRoof.

Klaar voor de toekomst

Wij geloven in een groen en energie opwekkend dak dat de bewoner beschermd, bijdraagt aan biodiversiteit, zorgt voor verkoeling op warme dagen en de luchtkwaliteit verbetert. Door hellende daken te voorzien van een DuoRoof dragen we bij aan een betere toekomst voor mens en natuur.

Zekerheid

DuoRoof biedt zekerheid. Geen losse eindjes, alles wordt compleet verzorgd. Ook veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. Zowel tijdens installatie van een nieuw dak als de jaren erna is een DuoRoof voorzien van de juiste veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast bieden we ook zekerheid op lange termijn. Doordat het dak beschermd is tegen hevige weersinvloeden, gaat het dak langer mee. Een toekomstbestendig project met DuoRoof!

Kwaliteit

Essentieel is dat alles wat we leveren van goede kwaliteit is. Daarom werken we met hoogwaardige producten en oplossingen van topleveranciers en zorgen we voor perfecte afwerking en oplevering. DuoRoof is een duurzame organisatie; daarom wordt goed gekeken naar het materiaal, de levensduur en onderhoud per product. Het is voor ons belangrijk dat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Klantgericht

Wij staan voor goed advies, betrouwbaarheid en eerlijkheid. We denken mee van ontwerp tot oplevering en zoeken samen met u naar de juiste toepassing van een DuoRoof voor uw project. We stemmen onze dienstverlening nauwkeurig af op uw wensen en willen u ontzorgen door altijd een passende oplossing te bieden. Bij DuoRoof komt u niet voor verrassingen te staan. Persoonlijk contact en heldere communicatie staan hierbij voorop. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Door als team samen te werken maken we van uw project een succes!

DuoRoof is er voor de projectontwikkelaar, architect, woningcorporatie of bouwer. Wij zorgen voor connectie tussen de juiste partijen voor het realiseren van een succesvol project. Door bundeling van kennis en materialen maken we van elk hellend dak een duurzaam DuoRoof!

Bekijk ook onze flyer voor meer informatie